Tervetuloa! ♥

Tervetuloa Elviksen kotisivuille! Elvis toivoo, että saisi paljon huomiota, eli kommenttia! :)

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Ivalo ryhmis 11.8

Käytiin Ivalossa ryhmänäyttelyissä ja hyvin meni. Lähtö oli puoli 6 aamulla. Matka meni hyvin mahtavan seuran parissa. Matkalla kerroin kasvattajalle, joka siis oli myöskin kyydissä, että Elviksellä on nyt todella hyvän näköinen turkki ja jos nyt vain osaa käyttäytyä, niin viimeinen serti voisi olla mahdollinen. Kasvattaja oli vähän toista mieltä, niin hyviä vastuksia oli tulossa.

Perillä kokosimme teltan ja aloimme odottelemaan kehien alkua. Diego oli ensimmäisenä. Diego meni yhtä hienosti kuin ennenkin, mutta valitettavasti tuomarin mielestä poika oli vielä liian pentumainen eikä tarpeeksi kehittynyt. Poika saikin EHn. Elviksen kanssa mentiin seuraavaksi ja vastassa oli myöskin viimistä sertiä hakeva uros. Todella komean näköinen ja myöskin upeassa turkissa oleva uros. Tärisin ja jännitin kun katselin urosta kun sitä arvosteltiin. Ilmeisesti tuomari kuitenkin tykkäsi Elviksestä enemmän, koska voitimme :) Elvis sai ERIn ja SAn. Jatkoimme kilpailu luokkaan, josta saimme viimeinkin sen kauan kaivatus SERTIN!! Hypin ja tuuletin ihan onnessani kun kehäsihteeri kuulutti että "JA PÄIVÄN ENSIMMÄINEN VALIO!" Juoksin koiran kanssa kasvattajan luo jossa halasimme ja hihkuimme ilmeisesti niin innoissamme että Elviskin yhtyi mukaan. Sekin nimittäin hyppi, heilutti häntää ja haukkui :D
Jäimme odottelemaan ryhmäkehiä, jonne olin siis ensimmäistä kertaa matkalla. Elviksen kanssa! Samalla Pikku Diivan kenneli sai myös toisen valion samana päivänä, nimittäin Rymy, Pikku Diivan Mistälie, sai myöskin viimeisen SERTIn, onnea Rymyllekkin vielä!

Ryhmäkehissä menin hermostuneena muiden saksanpystykorvien omistajien seuraksi. Ensin tuomari juoksutti ja tutki, jonka jälkeen menimme varsinaiseen kehään. siellä alkoi karsiminen. Tuijotin Elvistä, ja vain välissä vilkaisin tuomaria, mutta kun huomasin tuomarin lähestyvän, en ilmeisesti enää kyennyt muutakuin katsomaan elvistä ja seisottamaan mahdollisimman hienosti. Pian tuomari tuli kohdalle ja vinkkasi MEIDÄT muiden mukaan jonon perälle, ja loppuja hän kiitti. Olin aivan sekaisin ja hämilläni ja onnessani. Elvis oli toisin sanoen valittu ainoana pienenä koirana muiden isojen koirien joukkoon, eikä mukana ollut enää muita saksanpystykorvia. Asetuin paikalleni ja vilkaisin kasvattajaani, joka aivan onnesta soikeana hyppelehti kauempana. Tuskin kumpikaan voitiin uskoa mitä juuri oli tapahtunut. Pian oli meidän vuoromme näyttää liikkeitä, mutta valitettavasti Elvistä ei enää kiinnostanut niin paljon, oli ollut pitkä päivä ja narttujen hajut alkoivat kiinnostaa enemmän kuin kehässä kauniisti pyöriminen. Tuomari alkoi pudottaa koiria, ja kun sammari ynnämuut sellaiset normaalisti aina pärjäävät pudotettiin olin aivan hämilläni. Tuomari jäi vielä pohtimaan hetkeksi meitä viittä jäljellä olevaa, mutta päätyi sitten pudottamaan vielä Elviksen, loput sijoittuivat. Loppujen lopuksi voittajaksi nousi karjalankarhukoira :) Mutta olen kyllä todella TODELLA tyytyväinen Elvikseen, ei voisi olla parempaa päivää koirapiireissä :)Tuomarina Harto Stockmari
Urosmainen kokonaisuus. Erinomaiset mittasuhteet. Oikean muotoinen pää. Hyvä purenta. Toivoisin tummemmat silmät. Hyvä ylälinja ja hännän kiinnitys. Rodunomaisesti kulmautunut. Liikkuu hyvin ja kantaa itsensä kauniisti1 kommentti: