Tervetuloa! ♥

Tervetuloa Elviksen kotisivuille! Elvis toivoo, että saisi paljon huomiota, eli kommenttia! :)

sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Match Show

Noniin, nyt on ekat mätsit käyty :) Elvis oli aika järkyttynyt koira määrästä ja haukunnasta, että itekkin innostu haukkumaan mukana. Kyllähän sitä pittää kertoa olevansa paikalla :) Elvis pääsi pentu luokkaan ja vuoro oli 11. Kappas kappas, kasvattajahan oli sitten kymmenes. Kisasimme siis vastakkain. Vilma meni tosi hyvin ja Elvikselläkin meni ihan hyvin ekaksi kerraksi. Kuitenkin Elviksellä vieressä meno tökki, sillä olimme enemmänkin posetusta harjoitelleet. Tosin ei sekään oikein onnistunut kun Elvis ei jaksanut keskittyä. Loppu puolella kässäsi jutun jujun ja meni ihan nätisti. Sininen nauha sieltä sitten tuli ja Wilma sai tietty punasen.

Seri meni meidän jälkeen numerolla 12. Vastassa oli dalmaatialainen. Seri meni tosi nätisti, kuin olisi aina ollut kehässä. Punanen nauhahan sieltä sitten napsahti :)

Siniset kutsuttiin kehään ja Elvis ei lainkaan keskittynyt, takana tuleva kiinnosti, edessä menevä hidasti. Poseerauksessa halutti kauheasti päästä takana olevan kääpiövillakoiran luo. Toisena tai kolmantena sitten lähettiin kehästä. Serillä meni hyvin, mutta keskittyminen tuotti ongelmia joten hekin lähtivät aika aikaisessa. Viski kilpaili handlereissa, ja tuli neljänneksi.

Näyttely paikkalla tutustuimme Pikku Diivan Fanfaariin, Tiuhti veljeen. Veli ei kisannut, pelotti liikaa. Veljellekkin piti vähän murista :) Elviskin kiersi mahdollisimman kaukaa isoimmat koirat, pikku nynny ;) Tiuhti oli kuiten isompi ja tummempi kuin Elvis. Kasvattaja oli ottanut mukaan Fanin, Elviksen äidin. Ei oikein tainnu pitää enää pojastaan, kun murisi tälle. Hih, ei taida haluta enää kakaroita jalkoihin pyörimään. ;) Mukana oli myös aiemmin mainittu Wilma.

Parempi onni ensi kerralla! :)

Lähdettiin ja kotimatka oli pitkä, kotona pisti nukkumaan melkein heti. Nytkin tuossa nukkuu peiton mutkassa :)

PS: Ollaan muutes nyt Rovaniemen käyttökoirissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti